Multilanguage / taal instellingen

Intro

Het ISO2HANDLE platform is op dit moment naast de standaard Nederlandse taal ook beschikbaar in de Engelse taal. Wanneer een gebruiker naar de omgeving toe gaat wordt in de eerste instantie de taal van de browser gebruikt. Als de gebruikers browser ingesteld staat op Engels dan zal het inlogscherm dus in het Engels getoond worden en anders in het Nederlands.

Zodra de gebruiker inlogt, wordt in de eerste instantie gekeken naar de bedrijfsinstellingen. Hierin staat welke taal de omgeving "standaard" gebruikt. De switch tussen deze twee talen is eenvoudig in te stellen via "Bedrijfsvoorkeuren":

Tot slot kan een gebruiker deze bedrijfsinstelling overrulen in zijn persoonlijke instellingen:

Wat is er beschikbaar in de Engelse taal?

Het gehele ISO2HANDLE platform is beschikbaar in de Engelse taal. Denk hierbij aan de tour, formulering, instelling etc.

Engels:

Nederlands:

Datum format

Naast de taal is het ook mogelijk om het datum format internationaal te maken. Dit kun je doen bij de bedrijfsinstellingen in de omgeving.

Engelse Templates/Normen

Op dit moment zijn nog niet alle beschikbare templates beschikbaar in de Engelse taal. Een voorbeeld van een template die we wel in het Engels kunnen aanbieden is ISO 9001. Uiteraard is het mogelijk om als auteur eigen templates in de Engelse taal op te bouwen en uit te werken.

Lees verder; Hoe maak ik templates

• Related Articles

• Whitelabeling omgeving (je persoonlijke tool)

Intro Hoeveel prettiger is het als medewerker om in een tool te werken die herkenbaarheid op roept? Een tool die van het bedrijf is waar jij werkt. Een tool dus om trots op te zijn en hiermee de adoptie van medewerkers te verhogen. Eigen logo en ...