De barchart grafiek

Een barchart grafiek laat data over tijd zien en heeft een aantal eigenschappen die specifiek zijn voor een barchart:

Veld tel datasets bij elkaar op: Wanneer je dit aan vinkt dan worden de datasets bij elkaar opgeteld:

Veld doel lijn: Wanneer je een barchart maakt kun je in het eerste tabblad een doellijn toevoegen:

Meer informatie over hoe grafieken te configureren vindt je hier