Platform limieten

Platform limieten

Het ISO2HANDLE platform kun je gebruiken om je eigen framework te maken. Het is hierbij alleen wel van belang dat je rekening houdt met performance en limieten. Ieder stukje software (hoe goed geschreven ook) kent namelijk limieten en moet daarom slim gebruikt worden.

In dit artikel leggen we uit wat de limieten zijn en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

 

Functionele limieten

Uiteraard dicteert ons prijsmodel welk functies gebruikt kunnen worden in de omgeving. Meer informatie over ons prijsmodel vindt je hier: Het prijsmodel

 

Formulier limieten

Aantal registraties limiet

Een formulier kan maximaal 10.000 registraties bevatten. Heb je meer registraties nodig? Dan kun je nadenken over het verdelen van deze registraties in meerdere formulieren. Wij werken ondertussen aan het ophogen van deze limiet. Daarnaast kun je altijd gearchiveerde registraties verwijderen om ruimte te maken voor nieuwe registraties. Om gearchiveerde registraties te zien, klik rechts boven op je naam, ga naar je persoonlijke voorkeuren en zet hier "Toon gearchiveerde registraties" op "ja". Het kan zijn dat je hierna één keer je browser moet refreshen.

Excel import limieten

Je kunt middels een Excel import maximaal 500 registraties importeren tegelijkertijd.

Aantal cellen in resultaten tabblad

Een formulier toont maximaal 1500 cellen in het resultaten tabblad. Hij doet dit door te kijken naar het aantal kolommen dat getoond worden (maximaal 25) en kijkt dan hoeveel registraties hij tegelijk kan tonen. Als je hier meer registraties wilt tonen, dan kun je kolommen verbergen in het resultaten tabblad, of in de editor bepaalde velden verbergen in het resultaten tabblad. Op die manier geld dat direct voor iedereen en kun je een veel beter overzicht creëren voor je gebruikers.

 

Document limieten

Opslag limiet

Je kunt (afhankelijk van je prijsmodel) een aantal Gigabytes aan data uploaden. Mocht je meer data nodig hebben dan kun je dit als extra Gigabytes bij kopen. Zie hiervoor ons prijsmodel.

Afbeelding formaat limiet

Om te voorkomen dat duizenden foto's je opslag vol doen lopen optimaliseren wij foto's automatisch. Foto's worden automatisch geschaald naar maximaal 1000 pixels breed en 1000 pixels hoog.


Gebruikers limieten

Excel gebruikers upload
Een gebruikers upload kan maximaal 100 nieuwe gebruikers bevatten.
    • Related Articles

    • Platform opbouw

      Intro ISO2HANDLE is een soort doos met LEGO stenen. Hiermee kun je van alles bouwen. Maar hoe kom je nu met al die stenen tot de plaat die op de doos staat? Gebruikers komen over het algemeen vanuit de andere kant, namelijk de plaat die op de doos ...
    • Multilanguage / taal instellingen

      Intro Het ISO2HANDLE platform is op dit moment naast de standaard Nederlandse taal ook beschikbaar in de Engelse taal. Wanneer een gebruiker naar de omgeving toe gaat wordt in de eerste instantie de taal van de browser gebruikt. Als de gebruikers ...