Whitelabeling omgeving (je persoonlijke tool)

Intro

Hoeveel prettiger is het als medewerker om in een tool te werken die herkenbaarheid op roept?
Een tool die van het bedrijf is waar jij werkt. Een tool dus om trots op te zijn en hiermee de adoptie van medewerkers te verhogen.

Eigen logo en kleuren

Je ISO2HANDLE omgeving is gemakkelijk om te zetten naar een omgeving die:
  1. Het logo laat zien bij het inloggen van je eigen bedrijf
  2. De kleuren toont die ook van je eigen bedrijf zijn
  3. Een naam draagt die herkenbaar is binnen je bedrijf
  4. Een Favicon heeft van jou keuze
  5. een App naam draagt naar keuze.

Wat doe je waar?

Logo en bedrijfsgegevens

Bij de bedrijfsinstellingen kan je kleurgebruik en een internlogo  allemaal eenvoudig aanpassen.

De kleuren middels de dropdown zijn onze standaard kleurkeuzes. Als je op de instellingen button erachter klikt kan je hier ook HEX kleuren kiezen.
Deze zijn te herkennen aan het # teken wat hierbij hoort

De inlogpagina en overige zaken kunnen ingesteld worden door de partij via wie u ISO2HANDLE afneemt.

Welke zaken en formaten aanleveren?

Als je een eigen inlogpagina afbeelding of favicon e.d. wilt toepassen in je omgeving zijn hier bepaalde formats en formaten voor nodig.
Hieronder staan de gegevens per item helder weergegeven:
Logo, achtergrond foto voor de inlog van jullie systeem en de favicon (PNG formaat)

1. Logo login: 300 tot 600px breed en max 0,5MB
  2. Achtergrond afbeelding 1800 tot 2600px breed en max 2MB
  3. Favicon: 48x48px, 96x96px, 114x114px, 144x144px, 180x180px, 256x256px en 512x512px
Een Favicon is het logo dat je ziet op het tabblad van de browser of het logo wat je ziet als je ISO2AHNDLE op je mobiel installeert. Hierom zijn hiervoor ook verschillende formaten nodig.
  1. App naam (max 8 karakters)
  2. Tool naam. Deze mag zolang zijn als gewenst.